Jo Jet i Maria Ribot amb el cor

El Maldà ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

A ‘Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor’, els manresans seleccionen alguns dels treballs que formen part del seu darrer disc ‘Lliure o Descansar’ i els presenten en un format únic: el duet acompanyat d’un cor de 7 persones. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de la organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i commovedora, ara presenten una oportunitat única per viure de nou el segon disc, treball que ha portat el duet en realitzar més d’una vuitantena de concerts per tot el Principat, les Illes Balears i el País Valencià.

Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñoz, Ruth Garcia, Pau Lafoz, Joel Díaz i Ricard Cots són els músics, coristes i cantants que acompanyaran el duet manresà en aquest nou format, una aposta pel talent jove (tots tenen entre 19 i 29 anys). El projecte ha comptat amb els arranjaments de Magalí Sare, cantant i compositora de jazz, membre de Quartet Mèlt, Eduard Gener, cantautor i productor de soul i Ricard Cots, arreglista, membre del cor i estudiant de pedagogia a l’ESMUC. Martí Torras, director escènic de teatre (Rhümia, La Taverna dels Bufons) i música (Love of Lesbian, Blaumut, Els Catarres) s’ha encarregat de la direcció escènica.


Les entrades no són numerades.
S'acceptaran canvis en les entrades fins a 48h abans de l'espectacle.
No s'acceptaran anul·lacions de les entrades.
Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic contacte@elmalda.cat

6 opiniones

5.0 / 5
GP

Un concert magnífic, ple d'energia, poesia i llibertat! Un plaer!

18/09/2018 09/09/2018
Montse Colilles

Va ser un concert esplèndit!Intim, emotiu i de "pell de gallina". Les veus del Jet i la Maria s'amotllen d'una manera màgica i les veus harmòniques que s'hi van afegir van crear una admosfera única. Enhorabona!

18/09/2018 06/09/2018
FBP

EXCELS

18/09/2018 04/09/2018
natàlia domínguez

va encantar-me i també emocionar-me molt! va ser tota una experiència que recordaré! ja tornaria a repetir!!

18/09/2018 12/09/2018
Pol Martinez

Fantástico, emoción pura. Sentimientos a flor de piel.

18/09/2018 06/09/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

El Maldà
C. del Pi 5 08002 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

El Maldà

Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona, per la seva història i la seva idiosincràsia, dóna prioritat a les companyies estables i ofereix espectacles de teatre, música, dansa i cabaret.

Ver más