Res em fa major

El Maldà ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Som a casa d’algú; ens hi ha convidat. No n’esperarem res. Ens deixarem endur pel que té ganes d’explicar-nos avui. Ell ens ensenyarà el paisatge quotidià dels seus somnis i les seves pors, dels seus secrets i les seves passions.

Res em Fa Major és un espectacle que no cap en una maleta, que es va escriure durant molts anys, que fa molts quilòmetres sense moure’s i que es crea a si mateix cada vegada.

A partir de diferents textos escrits o escollits pel propi actor, de característiques molt diferents, componem un paisatge divers, seguim un camí de sensacions que neixen del text, de l’objecte i del gest.

Un recorregut intuïtiu on convidem l’espectador a asseure’s al banc del jardí dels pensaments d’un actor solitari. Un itinerari eclèctic que cerca fer ressonar olors, colors i sabors en la formalitat textual a vegades, d’altres en el ressò poètic; buscant el divertiment serè o el repòs meditatiu. Tot hi té cabuda en una mena de collage no etiquetable en què el plaer de dir, ser vist i ser escoltat són les úniques pretensions.

Aquest home pren el públic pel seu confident, per l'interlocutor amb qui compartirà pors i anhels. A través d'una simfonia de poemes, diàlegs, relats o mínimes*, mostra les seves diverses cares: tant serà tendre com pervers, pessimista com esperançat, cruel com divertit, un all com una ceba... Tant si el llenguatge és més literari com més prosaic, juga a fer-nos riure, a fer-nos reflexionar, a esgarrifar-nos, a seduir-nos...

El verb du la veu cantant, és cert, però el cos l’acompanya.

Res em fa major és un espectacle on l’actor s’homenatja a si mateix i ofereix a l’espectador una mena de glossari desballestat sobre si mateix, un viatge calidoscòpic arreu dels amagatalls d’un mateix, en què trobarem el poeta i l’actor, el nen i l’home.

Les entrades no són numerades.
S'acceptaran canvis en les entrades fins a 48h abans de l'espectacle.
No s'acceptaran anul·lacions de les entrades.
Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu electrònic contacte@elmalda.cat

13 opiniones

4.8 / 5
Eva

Em va encantar. El Carles es genial. Actuant, cantant, ballant, recitant...i amb tot el que es proposi.

06/11/2018 27/10/2018
Noemí

Va estar molt bé. En Carles Gilabert fantàstic. Un gran actor!

05/11/2018 04/11/2018
E.R.P.

L'actor Carles Gilabert, maravellos,ja que'l text és dificil de representar, direcció també molt bé, l'escenografia molt adecuada. Tot un tractat de filosofia molt ben adaptat i es passa 1 hora molt entretinguda

05/11/2018 15/10/2018
Carlus

Maravilloso espectáculo lleno de juego, tanto con las palabras como con la imaginación. Un gran actor!!

04/11/2018 03/11/2018
mfusteg

Simplement genial. Un viatge d’idees conectades amb un punt de partida i arribada comú. Gran interpretació.

03/11/2018 02/11/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

El Maldà
C. del Pi 5 08002 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

El Maldà

Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona, per la seva història i la seva idiosincràsia, dóna prioritat a les companyies estables i ofereix espectacles de teatre, música, dansa i cabaret.

Ver más