Set....i diumenge 7

El Maldà ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción


L'espectacle " Set...i diumenge 7" és una dramatúrgia i direcció de Rafel Duran a partir de l'univers de les Rondalles mallorquines.

Una companyia teatral ha d’assajar un espectacle a partir de les rondalles mallorquines en només una setmana. El director de l’espectacle, el mateix Duran, no pot assistir als assajos perquè està malalt i cada dia va enviant les seves indicacions per a l’assaig a través del mòbil. En aquests assajos s’hi mesclen des de la lectura i representació de rondalles concretes com "Es mig poll", "Sa cova de na Joana", "Una al·lota que en va sabre" o "Sa mitja faveta" (en forma de rap!) fins a exercicis metateatrals al voltant de l'imaginari que suggereixen les rondalles: jocs de vertader/ fals i una llista de les onomatopeies més freqüents de tots els toms, entre d’altres.

A més, en la dramatúrgia elaborada per Duran, s’hi inclouen anècdotes dels mateixos actors sobre el seu contacte amb les rondalles.

Històries d’infantesa i record que aporten un toc nostàlgic a un muntatge amb grans moments còmics i sorpreses musicals.

FITXA ARTÍSTICA
Intèrprets: Catalina Florit, Salvador Miralles, Àlvar Triay, Francesca Vadell
Dramatúrgia i direcció: Rafel Duran
Escenografia: Elionor Sintes
Cartell: Joan Aguiló
Coordinació: Catalina Florit2 opiniones

4.5 / 5
Marta Mas Prats

Espectacle petit i bonic. Felicitats!

29/10/2018 24/10/2018
Marc

Molt bÉ!!! Muntatge molt original i divertit que ens descobreix el món de les rondalles mallorquines.

29/10/2018 22/10/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

El Maldà
C. del Pi 5 08002 Barcelona
Barcelona, Barcelona

Organizado por

El Maldà

Aquest espai escènic únic a la ciutat de Barcelona, per la seva història i la seva idiosincràsia, dóna prioritat a les companyies estables i ofereix espectacles de teatre, música, dansa i cabaret.

Ver más